Wie zijn wij

Onze diensten op een rijtje

OVER ONS

Ecompany is een jonge Belgische onderneming met zetel in Assent. U kan bij ons terecht voor oplossingen met betrekking tot energiemeetsystemen en regelapparatuur. Wij bieden meters aan voor elektriciteit, warmte, koeling, water en gas en hebben verschillende oplossingen voor het automatisch uitlezen, centraliseren, visualiseren en factureren van meterdata. Onze hoofdleverancier voor deze apparatuur is het Deense bedrijf Kamstrup, wereldwijd tevens de grootste fabrikant van ultrasone energiemeters. Daarnaast vindt u bij Ecompany sinds 2017 de mondiaal leidende aandrijvings- en kleptechnologie van Belimo.

ONZE MISSIE

Met ons team van deskundigen en service engineers gaan we graag uw uitdaging aan met betrekking tot het meten, loggen en visualiseren van energieverbruik. Onze kennis van kwalitatieve meters, toegeleverd door verschillende leveranciers, stelt ons in staat om custom-made en efficiënte totaaloplossingen aan te bieden.

ONZE VISIE

Door steeds gebruik te maken van de nieuwste en efficiëntste technologieën zullen we in staat blijven om als een van de belangrijkste spelers te fungeren op de markt van energiemeters. Aangevuld met oplossingen voor regelapparatuur, is Ecompany een belangrijke partner voor elke firma actief in de HVAC-wereld.

ONS TEAM

Met overwegend ingenieurs in dienst hebben wij de juiste kennis in huis om voor uw projecten de efficiëntste oplossing te zoeken. Onze ondersteuning stopt echter niet bij het afleveren van een product. De service engineers van Ecompany staan voor u paraat met technische kennis en ervaring voor de nodige service na verkoop. Wij kijken ernaar uit om ook u verder te helpen.


volg ons via

Naar contactformulier