600-031

Veel sectoren (gebouw - slim bouwen, industrie, landbouw, enz.) integreren temperatuurbewakingsactiviteiten in hun processen.

We raden deze zogenaamde "geharde" transmitter (IP65) aan met een geïntegreerde temperatuursensor die temperatuurbewaking (°C) mogelijk maakt voor verschillende bewakingstoepassingen "outdoor"; buiten en/of in gebieden die onderhevig zijn aan extreme omstandigheden.

Door de robuustheid van de 600-031 en het brede temperatuurbereik is hij bestand tegen alle soorten omgevingen.

De ingebouwde, zeer nauwkeurige temperatuursensor maakt betrouwbare en nauwkeurige gegevensoverdracht met flexibele intervallen mogelijk. De verliezen en overschrijdingen van hoge en lage temperatuurdrempels worden aldus geïdentificeerd en maken het mogelijk om corrigerende maatregelen te nemen (uitvoering van onderhoud aan defecte verwarmingsapparaten, beheer van openingen, luchtcirculatie, enz.).

Dit product is LoRaWAN-compatibel. De temperatuursgegevens worden rechtstreeks van de transmitter naar de gateway gestuurd.

Overschrijdingen van hoge en lage temperatuurdrempels kunnen worden bekeken via het aanwezige supervisiesysteem, dat ook de configuratie van waarschuwingen mogelijk maakt.

De 600-031 bevat hoogwaardige D-type batterijen en geeft de Enless-zender dus een zeer lange levensduur van de batterij van maximaal 15 jaar.

Specificaties

Temperatuurbereik -20 °C / +55 °C
Nauwkeurigheid T +/- 0,2 °C
Beschermingsklasse IP65
Voeding Batterij Lithium D 3.6 V (vervangbaar)
Communicatie LoRaWAN
Configuratie Via radio
Certificaat CE
Afmetingen 118 x 79 x 43 mm
Andere 5 jaar autonomie voor verzending om de 5 minuten (configureerbare frequentie)