In de kijker

Het laatste nieuws van Ecompany
Vacature: Sales Engineer - Regio Oost- & West-Vlaanderen

Vacature: Sales Engineer - Regio Oost- & West-Vlaanderen

Over Ecompany

Ecompany is een jonge onderneming die vandaag de uitdaging met het energievraagstuk aangaat. Net als honderdduizenden mensen wereldwijd, zien ook wij bij Ecompany dat het hoognodig is om te handelen op het vlak van energieverbruik. Vandaag bestaan er al technologieën die ons een heel stuk kunnen verder helpen.
Ecompany heeft de kennis in huis en biedt onafhankelijk efficiënte oplossingen voor het meten van de verschillende energiestromen, net als het automatisch uitlezen en centraliseren van meterdata.


Om aan onze voortdurende groei te voldoen, zijn we op zoek naar dynamisch commercieel talent om ons team te versterken. Daarom zoeken wij een

Sales Engineer
Regio Oost- & West-Vlaanderen

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. In jouw regio ben jij het primaire aanspreekpunt voor onze klanten. Je staat er in voor het adviseren en verkopen van hoogtechnologische energiemeetsystemen en regelkranen.
Jouw contacten zijn zowel integratoren, installateurs, als studiebureaus, enz. Aan de hand van het lastenboek stel je hen de juiste meetsystemen en regelkranen voor, werkt een correcte offerte uit en begeleidt hierna het volledige salesproces.

Je komt terecht in een team van 12 personen en werkt nauw samen met het internal sales team (4 personen). Je rapporteert aan en wordt opgevolgd door de Sales Manager.

Profiel

Je bent een gedreven en technisch gepassioneerd verkoper. Nieuwe ontwikkelingen in de sector wekken jouw interesse en je bent creatief, oplossingsgericht en vooral proactief.
Je kan autonoom werken en past je snel aan aan nieuwe situaties. Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden zijn hierbij onmisbaar.

Je hebt een bachelor of master elektromechanica, klimatisatie of aanverwante. Je bent net afgestudeerd of je hebt reeds een eerste commerciële werkervaring achter de rug.

Aanbod

Je komt terecht in een jonge maar zeer gedreven organisatie met een open werksfeer. Je werkt vooral van thuis uit maar wordt één dag per week op het hoofdkantoor te Herent verwacht.
Naast een competitieve verloning met een pakket extralegale voordelen (bedrijfswagen, bonus, iPhone en MacBook), bieden we je ook de mogelijkheid om te groeien in jouw domein met onder andere een interne opleiding.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de collega die wij zoeken? Bezorg ons je motivatiebrief via mail.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jelle Schurmans (+32 16 88 38 40, jelle@ecompany.be)