In de kijker

Het laatste nieuws van Ecompany
Vacature: Technisch-Commerciële Binnendienstmedewerker

Vacature: Technisch-Commerciële Binnendienstmedewerker

Over Ecompany

Ecompany is een jonge onderneming die vandaag de uitdaging met het energievraagstuk aangaat. Net als honderdduizenden mensen wereldwijd, zien ook wij bij Ecompany dat het hoognodig is om te handelen op het vlak van energieverbruik. Vandaag bestaan er al technologieën die ons een heel stuk kunnen verder helpen.
Ecompany heeft de kennis in huis en biedt onafhankelijk efficiënte oplossingen voor het meten van de verschillende energiestromen, net als het automatisch uitlezen en centraliseren van meterdata.


Om aan onze voortdurende groei te voldoen, zijn we op zoek naar dynamisch commercieel talent om ons team te versterken. Daarom zoeken wij een

Technisch-Commerciële Binnendienstmedewerker

Functie

Enerzijds functioneer je als aanspreekpunt voor onze klanten (integratoren, installateurs, studiebureaus,…). Je staat in voor het opmaken van offertes en helpt hen gericht verder met allerlei vragen over onze hoogtechnologische meetsystemen en regelkranen, bestellingen, levertijden, enz.
Anderzijds zorg je voor de opvolging van de bestellingen aan onze leveranciers.

Je komt terecht in een team van 12 personen en werkt in teamverband nauw samen met je collega’s binnen het internal sales team (5 personen). Je rapporteert aan en wordt opgevolgd door de Technical Manager.

Profiel

Je fungeert als een commercieel-administratieve spilfiguur binnen de organisatie en creëert een hechte band met de (bestaande) klanten, maar je bent niet bang om assertief te zijn en door te vragen waar nodig. Je bent een gedreven en technisch gepassioneerd medewerker!

Je hebt een bachelor (elektro)mechanica, elektronica, enz. of bent gelijk door ervaring. Ook schoolverlaters met voldoende maturiteit en motivatie komen in aanmerking voor deze functie. Een goede kennis van het Nederlands is een must, een goede kennis van Frans is een pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht in een jonge, maar zeer gedreven organisatie met een open werksfeer. Je gaat voltijds aan de slag in ons gloednieuwe hoofdkantoor te Bekkevoort.
Naast een competitieve verloning met extralegale voordelen, bieden we je ook de mogelijkheid om te groeien in jouw domein met onder andere een interne opleiding.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de collega die wij zoeken? Bezorg ons je motivatiebrief via mail.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jelle Schurmans (+32 16 88 38 40, info@ecompany.be)